Een uniek bezoek van de Oranjeheren zorgde ervoor dat de aanwezige kids de showroom verlieten met handtekeningen van de Europees kampioenen en op foto zijn gegaan met de gouden medaille. Naar aanleiding van het succesvolle EK in eigenhuis, waarbij zowel de dames als de heren het goud binnensleepten, hebben Billy en Joep Volvo-dealers door het land bezocht.

Billy Bakker en Joep de Mol zijn door het land gereden in hun eigen, met naam bestickerde, Volvo en hebben een bezoek gebracht aan de showroom van buitenweg in Naarden, Van Roosmalen Tilburg en Svala Auto in Haarlem.

Tijdens dit bezoek kregen de kinderen de kans om al hun vragen af te vuren op hun hockeyhelden. De kinderpersconferentie heeft kinderen de gelegenheid gegeven om de internationals te vragen naar tips voor spitsen en verdedigers, de mooiste herinneringen aan het EK en hun grootste blunders.
Niet alleen alle kinderen zijn met de Oranje helden vastgelegd met de gouden medaille, ook ouders en medewerkers van Volvo hebben de kans niet laten schieten om met de internationals op de foto te gaan.

1 December 2017 start de Hockey World League in India. Hopelijk komen de beide hockeyheren wederom terug met een gouden plak!