Nog voor de winterstop laat Volvo hockeyers kennis maken met de nieuwe Volvo V60. Een aantal hockeyclubs mag een weekend lang gebruik maken van vier nieuwe Volvo V60’s. Volvo laat hockeyers op deze manier kennis maken met de V60, de nieuwe en veelzijdige estate van Volvo.

Meld je team aan
Wil jij, net als deze internationals, in een Volvo naar je uitwedstrijd? Meld je aan via onderstaande link en misschien rijd jij met je team volgende maand in deze ruime en vernieuwde estates.

Nieuwe Volvo V60
De V60 is de nieuwe, iconische estate. Puur rijplezier en comfort, verpakt in zelfverzekerd design. De bagageruimte is vrijwel rechthoekig waardoor er een zee van ruimte ontstaat met een ongeëvenaarde laadcapaciteit. Dankzij de innovatieve technologieën en een ongekende veiligheidsuitrusting beschermt de V60 alles wat ú belangrijk vindt.  Meer info leest u via de website van Volvo Car Nederland: www.volvocars.nl/V60

Volvo Driving Dutch Hockey
Als onderdeel van het partnerschap met de KNHB rijden hockey-internationals als Billy Bakker, Joep de Mol, Floris Wortelboer, Ireen van de Assem en Marloes Keetels veilig in hun Volvo naar trainingen en uit- en thuiswedstrijden.

Meld je aan!

Van welke club ben je speler/coach/manager?