Naomi van As en Billy Bakker gaan zaterdag 7 november in een fel oranje Volvo op tournee langs diverse hockeyclubs in Nederland. Bij de hockeyclubs die zij bezoeken reiken ze de Volvo Clubbonusmeter uit, laten ze hun medaille zien én delen ze handtekeningen uit. Iedereen die de #OranjeVolvo onderweg spot maakt kans op mooie hockeyprijzen mét handtekening. Naomi en Billy doen zelf de oproep via een video!

Zie hier de oproep van de twee internationals zelf:

Enkele Volvo-dealers in Nederland krijgen de kans om de nieuwe Volvo Clubbonusmeter uit te laten reiken aan hun club door de twee Volvo ambassadeurs. Deze in het oog springende ‘meetlat’ toont aan hoeveel Volvo Clubbonussen de club al ontvangen heeft. Want voor elke Volvo die een lid bij zijn Volvo-Clubdealer koopt gaat er € 1000,- clubbonus naar de club.

Link

Naast het bezoek aan de club loopt er ook landelijk een actie waarbij je diverse hockeyprijzen kan winnen.

Spot de #oranjevolvo en win!
Spot jij op zaterdag 7 november de Oranje Volvo? Maak hier dan een foto van en plaats deze met #OranjeVolvo op Facebook, Twitter of Instagram. De leukste en snelste posts maken kans op een gave hockeyprijs met handtekening.

Hockeyinternationals Naomi van As en Billy Bakkers zijn ambassadeurs voor Volvo. Zij rijden met hun XC60 en V40 naar trainingen, naar wedstrijden van hun clubs en het Nederlands elftal. Als partner van de KNHB en hoofdsponsor van talent geeft Volvo op landelijk niveau al meer dan 20 jaar inhoud aan de band tussen Volvo en hockey. De basis van alle sportsuccessen ligt in de jeugd en de ontwikkeling van talenten. Daarom investeert Volvo in de districtsteams, nationale jeugdelftallen en Jong Oranje. Daar worden de talenten klaargestoomd voor het ‘grote werk’ in het Nederlands elftal.