Olympische hockeyhelden Naomi en Billy gaan het land in

By 29 augustus 2016algemeen

Zilveren medaillewinnares Naomi van As en Oranje international Billy Bakker bezoeken zaterdag 10 september in een fel Oranje Volvo diverse hockeyclubs en Volvo-dealers. Tijdens deze bezoeken krijgen de aanwezige kinderen de kans om hun vragen te stellen aan Naomi en Billy en natuurlijk een handtekening te scoren van deze hockeytoppers. Uiteraard neemt Naomi ook haar zilveren medaille mee.

De komst van Volvo ambassadeurs Van As en Bakker wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Volvo en de hockeysport. Kinderen mogen tijdens de bezoeken hun vragen stellen in een mini persconferentie en natuurlijk is er de mogelijkheid om een handtekening van Naomi of Billy te krijgen.

10.15 – 11.00 uur HV Victoria, Kralingseweg 226, Rotterdam
11.30 – 12.15 uur Volvo Niham Den Haag, Tiber 1, Den Haag

13.30 – 14.15 uur HC Hisalis, Spekkelaan 2, Lisse
14.45 – 15.30 uur Volvo Bangarage Zuid Oost, Kollenbergweg 15, Amsterdam-Zuidoost

Hockeyinternationals Naomi van As en Billy Bakker zijn ambassadeurs voor Volvo. Zij rijden met hun XC60 en V40 naar trainingen, naar wedstrijden van hun clubs en het Nederlands elftal. Als partner van de KNHB en hoofdsponsor van talent geeft Volvo op landelijk niveau al meer dan 20 jaar inhoud aan de band tussen Volvo en hockey. De basis van alle sportsuccessen ligt in de jeugd en de ontwikkeling van talenten. Daarom investeert Volvo in de districtsteams, nationale jeugdelftallen en Jong Oranje. Daar worden de talenten klaargestoomd voor het ‚grote werk’ in het Nederlands elftal.

Onderdeel van deze ondersteuning is de Volvo Clubbonnus. Waarbij voor elke Volvo die een lid, bij zijn bij de hockeyclub aangesloten Volvo Clubdealer, koopt er een clubbonus van € 1000,- naar de club gaat.