De winterstop werd door Volvo-dealer Serva optimaal benut. Op dinsdag 6 februari nodigden zij de hockeyclubs uit waarmee ze samenwerken rondom de Volvo Clubbonus. Er kwamen ruim 120 bedrijven af op de ‘Carpool Rendevouz’ en het inspirerende verhaal van gouden Paralympiër Esther Vergeer.

Op de vestiging in Amersfoort organiseerde Serva samen met hockeyclub AMHC Amersfoort en MHC Soest de allereerste Hockey & Business avond. Het doel was om de netwerken van beide clubs met elkaar in aanraking te laten komen. Ondernemers maakten kennis met elkaar tijdens de ‘Carpool Rendevouz’. Tijdens deze ontmoeting rouleerde ondernemers in de showroommodellen om elkaar zo beter te leren kennen.

Als afsluiter nam gouden Paralympiër Esther Vergeer de zaal mee in haar route tot succes. Een inspirerend verhaal waar de genodigden nog lang over napraatte tijdens de borrel.

Directeur van Serva, Fred Spoel, keek met trots terug op het eerste business event, “in een korte tijd hebben we samen met de hockeyclubs een uniek concept bedacht en uitgerold. Wij bieden graag het platform aan om beide business netwerken samen te laten smelten. De eerste stappen zijn gezet en er komen nog vele mooie events aan.”