Woensdag 4 oktober jl. is namens Serva Volvo Naomi van As langs geweest bij de lokale hockeyclubs MHC Soest en HC Eemvallei. Een zeer geslaagde dag met honderden enthousiaste kinderen.

Volvo-ambassadrice Naomi van As is deze minitour gestart bij het Knakkertoernooi voor de jongste jeugd op MHC Soest, waar het 65-jarige jubileum dit seizoen uitbundig gevierd wordt. In het bijzijn van 200+ kinderen heeft sportverslaggever Marcel Maijer vragen gesteld aan Naomi.

Aansluitend op het interview heeft Naomi iedereen voorzien van een handtekening en is zij met ieder team op de foto gegaan. Tot slot heeft Serva Volvo elk kind de unieke custom bidon cadeau gedaan en is van iedereen een actiefoto vastgelegd dankzij de Volvo Heroes fotocampagne.

Na een succesvol bezoek aan MHC Soest heeft Naomi haar Minitour voortgezet en is langs geweest bij HC Eemvallei. Wederom stonden hier honderden kinderen te poppelen om haar te ontvangen. Allereerst is er een prachtige groepsfoto vastgelegd met Naomi van As in het midden van alle enthousiastelingen. Haar bezoek is vervolgd met interviewvragen afkomstig uit de gehele jeugd van A- tot en met F-teams.

De ambassadrice heeft naast het beantwoorden van alle vragen ook haar beste hockey skills getoond. Uiteraard kregen de aanwezige kinderen ook op HC Eemvallei de kans om een handtekening en foto te scoren van hun hockeyheld.