Sinds 1994 is Volvo Car Nederland partner van de Nederlandse hockeysport. Dit weekend barst de strijd weer los op de Nederlandse hockeyvelden. Hoog tijd om samen met de Volvo Ambassadeurs vooruit te blikken op het tweede deel van het hockeyseizoen.

Play-offs
De Play-offs is waar het allemaal om draait. In de top van de heren hoofdklasse is het zeer spannend. Nog zeker zeven teams strijden mee voor de felbegeerde play-off tickets. Billy Bakker (Amsterdam) en Joep de Mol (Oranje-Rood) blikken met vertrouwen vooruit.

Billy Bakker, “Wij hebben weer zin in de tweede seizoenshelft. Deze winter zijn we niet helemaal compleet geweest maar iedereen is blijven hockeyen zowel in de zaal als op het veld. Een mooie indoor titel voor onze ploeg geeft veel spelers vertrouwen. Nog 9 wedstrijden en dan is de reguliere competitie over en daarna worden de echte knikkers verdeeld!”

Joep de Mol, “Ik verwacht dat het net als vorig jaar tot de laatste speeldag spannend gaat worden, maar dat wij met Oranje-Rood de play-offs zullen halen! En in de play-offs kan alles gebeuren…”

Nieuwe ambassadeurs
Onder het motto Volvo Driving Dutch Hockey biedt Volvo Nederlandse hockey internationals de mogelijkheid om zich als ambassadeur aan Volvo te binden. In de winterstop heeft Volvo twee nieuwe ambassadeurs mogen verwelkomen. Internationals Floris Wortelboer (Bloemendaal) en Ireen van den Assem (Den Bosch) zijn zeer verheugd met de nieuwe samenwerking.

Floris Wortelboer, “Ik kies voor Volvo omdat het ontzettend mooie en super fijne auto’s zijn. Je straalt een bepaalde klasse uit als je in Volvo rijdt. Doordat ik elke week veel kilometers maak voor trainingen, wedstrijden en oranje is Volvo de perfecte auto!”

Ireen Van Den Assem, “Een paar maanden terug ben ik met de schrik vrij gekomen toen ik in een bizarre slip terecht kwam bij het invoegen op de snelweg. Vanaf dat moment voelde ik me een stuk minder veilig op de weg. De belangrijkste reden om Volvo te gaan rijden is dan ook de veiligheid. Daarnaast is het natuurlijk een super comfortabele auto waarin ik rustig kan bijkomen tussen alle trainingen en wedstrijden in.”

Na een lange winterstop staat iedereen weer te trappelen om aan de slag te gaan. Wij wensen iedereen heel veel succes! Op naar een mooi slot van de hockeycompetitie!