Volvo Hockey Heroes geeft hockeyers de unieke kans om op een bijzondere manier, op de gevoelige plaat vastgelegd te worden. Inmiddels zijn er al honderden kinderen een echte #volvohero. 

Volvo Hockey Heroes is feitelijk een fotoactivatie, welke wordt gerealiseerd door een samenwerking tussen Volvo Car Nederland en een Volvo-dealer. Tegen een achtergrondscherm wordt een foto gemaakt van een hockeyer welke vervolgens wordt bewerkt en gereed is voor sending & sharing. De voorgestelde hashtag hier is #VOLVOHEROES. Deze actie biedt hockeyers een unieke kans om in een officieel oranje Volvo-hockeyshirt op de foto te kunnen.

De succesvolle kick-off van de Volvo Hockey Heroes-fotoactie vond plaats tijdens de Volvo Jong Oranje Workshop van dit jaar. Niet alleen de deelnemers maar ook de voltallige selectie van zowel Jong Oranje Heren als Jong Oranje Dames zijn op de foto gegaan.

De activatie is verscheidende keren ingezet door verschillende dealers. De foto-actie heeft plaatsgevonden in showrooms en bij hockeyclubs en is onderdeel geweest van verschillende evenementen zoals een bezoek van Volvo-ambassadeur Naomi van As en een opening van een nieuw veld. Dit bijzondere moment biedt vanzelfsprekend de hockeyers ook de mogelijkheid om in eigenlijk clubtenue op de foto te gaan.